Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 v 20:03
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Český seriál #martyisdead byl nominován na mezinárodní cenu Emmy!

FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložit Uložené

Seriál #martyisdead byl nominován na prestižní mezinárodní cenu. Vítězové budou vyhlášeni 23. listopadu během finále 48. ročníku International Emmy Awards v New Yorku.

Česká kinematografie slaví významný úspěch. Internetový seriálový thriller #martyisdead byl totiž Mezinárodní akademií televizních umění a věd (IATAS) nominován na prestižní televizní cenu Emmy. Jedná se o historicky první český seriál, který toto ocenění může vyhrát.

Doporučeno
Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou 23. září 2020 v 14:49

Zda se počinu v mezinárodní konkurenci podaří uspět, se dozvíme 23. listopadu, kdy budou vítězné snímky v celkem jedenácti kategoriích vyhlášeni. Oznámení vítězů proběhne v New Yorku.

Za seriálem stojí Pavel Soukup, který režíroval podle scénáře Jaroslava T. Mišky a Jana Stehlíka. Divákům se v něm naskytne pohled na mrazivá videa, která před svou smrtí nahrál teprve patnáctiletý chlapec. Co jeho smrti předcházelo? Jak si tuto tragédii vysvětlit? I takové otázky děj v divákovi vzbuzuje. V databázi ČSFD si seriál drží skvělé hodnocení 77 %.

Domů
Sdílet
Diskuse