Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2020 19:31
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

Nová Mafia tě zklame i okouzlí, Česko prohrává boj s covidem-19 a Pornhub spouští nový e-shop s erotickými hračkami

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Je tady nový díl Freshnews!

Technologie, filmové novinky a erotické hračky. Novinky i právě z těchto oblastí jsem si pro tebe připravili v novém díle našich pravidelných Freshnews. Aktuální porcí zpráv z uplynulých dní tě provede náš moderátor Martin a jako obvykle přišla řeč na celou řadu zajímavostí. Pohodlně se proto usaď a užij si nové video.

Doporučeno
Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? 6. října 2020 19:25

Začneme poměrně nepříjemnou informací. Česko totiž boj s koronavirem nezvládá moc dobře, po přepočtu na 100 tisíc obyvatel je naše země dokonce nejhorší v Evropě. Proč jsme na tom i přes tvrdá opatření vlády tak špatně? To se dozvíš v naší obsáhlé analýze.

Útěk od těchto problémů ti nicméně alespoň na chvíli může poskytnou výlet do virtuálního města Lost Heaven. Řeč je samozřejmě o dějišti legendární Mafie, která se přednedávnem dočkala remaku. Jak si hra, kterou jsme testovali na Xboxu One, v naší recenzi vedla? Napovíme, že to mohlo dopadnou o poznání lépe. Pro konečný verdikt čti naši recenzi.

A co dalšího v dnešních Freshnews probereme? Tak například nejočekávanější seriály a filmy na streamingových platformách, která nás tento měsíc čekají. A na své si přijdou i milovníci snímků pro dospělé. Pornografický portál Pornhub chce totiž v nové reklamě své diváky přesvědčit, aby k masturbaci přestali používat domácí předměty a koupili si radši erotické pomůcky.

Těšit se můžeš i na rozebrání takzvaného ghostingu, který se v 21. století bohužel stal oblíbenou formou, jak ukončit vztah. Nevíš, o co se jedná? Tak si poslechni náš podcast Love is on the air, kde se právě tomuto tématu věnujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse