Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 13:52
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Slovenská MMA legenda Ivan Buchinger se na akci Oktagon 18 porve s bojovníkem, který 4 roky neprohrál

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Organizace Oktagon MMA potvrzuje další zápas, který uvidíme na chystané akci Oktagon 18. Do akce se vrací Ivan Buchinger, jediný zástupce domácí scény, který bojoval i s Conorem McGregorem.

Na posledním turnaji organizace Oktagon MMA se fanoušci smíšených bojových umění dozvěděli překvapivou novinkou. Tou je podpis smlouvy se slavným slovenským bojovníkem Ivanem Buchingerem, který se po pár letech vrací zpět na domácí půdu. 

„Buki“ se v minulosti stal šampionem prestižních organizací M1-Glogal a Cage Warriors a o titul bojoval také v polské organizaci v KSW. Pro Oktagon se tak jedná o nesmírně cennou posilu a jak samotná organizace potvrdila, Buchingera uvidíme bojovat už za pár týdnů, a to v lehké váze (do 70 kilogramů).

V boji proti maďarské jedničce

Stane se tak již 21. listopadu na chystaném turnaji Oktagon 18 a víme už i to, proti komu se v kleci tato legenda postaví. „Soupeřem mu bude maďarská jednička Lajos Etelaky. Ten má na svém kontě famózních devět výher v řadě a čtyři roky je bez porážky. Hned sedm z těchto soupeřů dokázal ukončit před limitem,“ představuje organizace Oktagon MMA Buchingerova soupeře.

Domů
Sdílet
Diskuse