Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas.
22. listopadu 2020 19:40
Čas čtení 1:50
Tereza Šnajdrová

Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém

MÓDA ADIDAS GOLF
Uložit Uložené

Díky této kolekci tě chladné počasí od venkovních aktivit neodradí.

Mnoho z nás určitě již někdy použilo výmluvu typu „dnes je venku moc zima, dnes ven běhat nejdu“. S novou kolekcí COLD.RDY od adidasu tě však již nic nezastaví. Čtvrtý a zároveň také poslední launch z řady .RDY se specializuje na oblečení chránící proti všem rozmarům počasí, které bylo navrženo ke zdolávání všech zimních podmínek.

Doporučeno
Jmění v hodnotě 400 milionů dolarů, odpuštěná nevěra a 23 cen Grammy aneb cesta Beyoncé na vrchol popu Jmění v hodnotě 400 milionů dolarů, odpuštěná nevěra a 23 cen Grammy aneb cesta Beyoncé na vrchol popu 27. října 2020 19:40

V době plné koronavirových opatření je těžké udržet se ve formě a jediné, čemu se nyní můžeme věnovat, je právě venkovní sport či procházky přírodou. S příchodem zimy je však tento krok těžší a těžší, a chladné počasí často používáme jako výmluvu, proč si nejít zasportovat ven.

Značka adidas se proto rozhodla navrhnout kolekci, která bude nejen dobře vypadat, ale která tě také ochrání před nepřízní počasí. Nová technologie COLD.RDY tě udrží v teple a díky chytrému způsobu vrstvení jednotlivých částí kolekce, které tě adidas naučí, budeš maximálně ochráněn před zimními živly. Součástí kampaně jsou také tipy na každodenní sportování v zimních podmínkách, se kterými se kil navíc způsobených karanténou nemusíš bát.

Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém
Zdroj: Tisková zpráva adidas

Všechny kousky kolekce COLD.RDY jsou vyrobeny z funkčníchprodyšných materiálů, které tebou vytvořené teplo uzamknou, a tak nehrozí nastydnutí v sychravém počasí. Použité materiály však zároveň dokáží zajistit proudění vzduchu a odvádí vlhkost těla. Celá kolekce je navíc inspirována designem armádního oblečení, takže se nemusíš bát, že bys při sportování nevypadal stylově.

Díky trendy barvám a designu armádního oblečení budeš vynikat v davu 

V adidasu chápou, že chceme i při sportování vypadat dobře. Většina klasického funkčního oblečení je na stejné brdo, chybí mu špetka stylovosti a barevné kombinace většinou bývají prvoplánové a příliš stereotypní. I proti tomu bojuje kolekce COLD.RDY, která je plná trendy odstínů, pomocí kterých rozzáříš šedivý oblak zimy i ve svém městě. Sama viceprezidentka designového oddělení adidasu říká: „Navrhli jsme ji tak, aby sportovci i milovníci města byli za všech okolností v teple, cítili se naprosto sebevědomě a samozřejmě i pohodlně, a to za každého zimního počasí.“

Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém
Zdroj: Tisková zpráva adidas

S tím souhlasí i influencerka Andrea Bezděková, která již měla tu čest kolekci COLD.RDY vyzkoušet. „Líbí se mi, že kolekce je všestranná a s lehkostí propojuje svět sportu, výkonnosti, funkčnosti, ale i stylového oblékání… Nejsem zastáncem mantry ‚funkčnost nadevše‘, mám ráda, když se funkčnost propojí s fashion.“

adidas ti přináší i mnoho tipů a triků

Součástí kampaně není pouze oblečení, ale také mnoho tipů a triků, které tě adidas naučí. Jedním z nich je třeba správné vrstvení, které je u sportovního oblečení velmi důležité. Sleduj tedy Andreu Bezděkovou nebo třeba sportovní trenérku Evu Kraus a dozvíš se, jak se udržet v teple i v případě zimních venkovních aktivit. 

Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém
Zdroj: Tisková zpráva adidas

Kromě toho tě adidas také naučí, jak se správně v průběhu sportovních aktivit hydratovat, kolik času věnovat rozcvičce, kde najít zajímavá místa na trénink a jak vhodně pečovat o funkční oblečení. 

Kolekci plnou funkčních a zároveň stylových kousků si můžeš zakoupit již nyní, a to přímo na webu adidas.

Zpět
Sdílet
Diskuse