Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2020 18:33
Čas čtení 0:29
Tereza Šnajdrová

Podívej se, jak vypadají herci z Harryho Pottera 19 let po premiéře

NEWS DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Mnoho z nás pravděpodobně s filmovou ságou Harry Potter vyrůstalo. Jak herci z kouzelnického prostředí vypadají dnes?

Harry Potter patří k jedné z nejsledovanějších ság, která kdy byla natočena. První film z kouzelnického prostředí byl stvořen v roce 2001 a ten poslední vyšel o deset let později. Pamatuješ si ještě na malého roztomilého Rona Weasleyho? Podívej se, jak hvězdní herci vypadají dnes.

Doporučeno
Pelíšky po 20 letech: Některé herce z legendárního filmu ani nepoznáš Pelíšky po 20 letech: Některé herce z legendárního filmu ani nepoznáš 12. prosince 2020 10:53

První díly filmu Harry Potter byly určeny především mladším dětem, které postupně spolu s herci kouzelnické ságy stárly a gradoval také příběh a vážnost tohoto fantasy románu. To byl ostatně také autorčin záměr, který se jí povedl na výbornou. 

Dnes už je to devět let, co světla světa spatřil poslední snímek z této řady a mnohé se změnilo také u představitelů oblíbených rolí. Ron Weasley přivedl na svět prvního potomka, Hermiona se stala módní ikonou, z Harry Pottera vyrostl uznávaný herec a z Nevilla Longbottoma vyrostl pořádný fešák.

Harry Potter/Daniel Radcliffe
Harry Potter/Daniel Radcliffe Zdroj: instagram.com/_harrypotterfamily/instagram.com/daniel9340
Domů
Sdílet
Diskuse