Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2021 6:38
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Crazy Samurai bude mít 77minutovou akční scénu bez jediného střihu. Jeden samuraj se v ní popere se 400 protivníky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na film Crazy Samurai: 400 vs. 1 se budeš moci podívat již v březnu.

Film vypráví o nejlepším japonském samuraji jménem Miyamoto Musashi, který zaznamenal nejvíce zdokumentovaných vítězství v samurajských duelech (61, ale neoficiálně jich bylo mnohem více). Snímek si trochu ohne realitu, když Musashiho postaví proti 400 protivníkům. Těm bude Miyamoto čelit v 77 minut dlouhé nepřerušované sekvenci.

Doporučeno
Recenze: 3. série Cobra Kai je od dob Stranger Things nejlepším seriálem pro nekontrolovatelné sledování Recenze: 3. série Cobra Kai je od dob Stranger Things nejlepším seriálem pro nekontrolovatelné sledování 4. ledna 2021 19:30

Zatím nevíme, zda tak bude scéna jen působit, nebo se skutečně nedočkáme žádného střihu ani jiného přerušení. Pokud by to byla pravda, tvůrci a herci s komparsisty by museli trénovat dlouhé měsíce, aby něco takového dokázali. Otázkou je, v jaké kvalitě byl tento film natočen.

Domů
Sdílet
Diskuse