Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2021 22:24
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Titulový boj Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka potvrzen! Zápasu se dočkáme na konci března

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Je to oficiální.

Známý zápasník Karlos Vémola se jakožto novopečený šampion Oktagonu MMA ve střední váze (do 84 kilogramů) do své první titulové obhajoby postaví proti slovenskému vyzývateli Milanu Ďatelinkovi. Ten se českého Terminátora pokusí o opasek obrat již 27. března. Promotéři hojně spekulovaný zápas oficiálně potvrdili na dnešním turnaji Oktagon 21.

Doporučeno
10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 18. ledna 2021 9:42
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Vémola titul ve střední váze získal na konci minulého roku, kdy v pětikolové bitvě dokázal jednoznačně na body porazit Alexe Lohorého. Ihned nato přišla výzva od slovenského bojovníka Samuela „Piráta“ Krištofiče, na tu však Karlos Vémola reagoval slovy, že přednost má v tuto chvíli právě Ďatelinka, který si podle něj šanci získat titul zaslouží více.

V našem nedávném videorozhovoru se Milan Ďatelinka nechal slyšet, že při přípravě na zápas s Karlosem Vémolou bude spolupracovat s Attilou Véghem, který českého bijce na konci roku 2019 knockoutoval zhruba za dvě minuty. Uvidíme tedy, co všechno mladému talentovi Attila předá a jak to Ďatelinka dokáže zužitkovat v samotném zápase. Je však nesporné, že Karlos Vémola do boje půjde v pozici velkého favorita.

Karlos Vémola
Zdroj: OKTAGON MMA
Domů
Sdílet
Diskuse