Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 9:00
Čas čtení 1:17
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros se vyjádřil po prohře: Hejteři pro mě neexistují, nemůžete mě zastavit. Vím, že dokážu víc

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slavný bojovník odpověděl internetovým hejterům.

Slavný slovenský MMA zápasník Gábor Boráros si v sobotu na turnaji Oktagon 21 připsal již další smolnou prohru. Tentokrát nestačil na talentovaného Matúše Juráčka, který v tříkolové bitvě zvítězil na body. Během boje si navíc Gábor podle všeho zlomil prst na noze, což jej do jisté míry v bitvě limitovalo, na toto zranění se však nechtěl vymlouvat a po zápase sportovně uznal kvality soupeře.

Doporučeno
Oktagon MMA má nového šampiona! První velkolepá akce roku byla plná tvrdých zápasů Oktagon MMA má nového šampiona! První velkolepá akce roku byla plná tvrdých zápasů 31. ledna 2021 0:06

Nezastavíte mě, vzkazuje Gábor

Šampion první série televizní show Oktagon Výzva stále platí za jednu z velkých hvězd domácí scény a fanoušci tak mají od jeho výkonů přirozeně velká očekávání. O to více jsou pak ale zklamaní, když v zápase neuspěje. V komentářích se potom Boráros stává terčem internetových hejterů, těm však ale nyní odpověděl na svém instagramovém profilu.

Domů
Sdílet
Diskuse