Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2021 18:51
Čas čtení 1:40
Vojtěch Vanda

Staněk označil Schillerovou na Twitteru jako „horny biker MILF“. Díky za kompliment, reagovala

OSOBNOSTI ALENA SCHILLEROVÁ ČESKO TWITTER
Uložit Uložené

Ministryně financí Alena Schillerová vyvedla svou reakcí spoustu lidí z míry.

Český publicista, stand-up komik a moderátor Ludvík Staněk reagoval na Twitteru na video, v němž ministryně financí Alena Schillerová (ANO) kontrolovala ceny respirátorů v obchodech. Její způsob oblečení popsal jako styl „horny biker MILF“, volně přeloženo jako „nadržená máma–motorkářka, se kterou bych rád souložil“. Sama ministryně mu tweet okomentovala. „Díky za kompliment,“ uvedla pod jeho příspěvek.

Doporučeno
Schillerová jela do Tesca na kontrolu respirátorů, ale neměla pás. Po kritice dala 10 tisíc korun na oběti autonehod Schillerová jela do Tesca na kontrolu respirátorů, ale neměla pás. Po kritice dala 10 tisíc korun na oběti autonehod 6. února 2021 17:26

Staněk komentoval nedělní video Schillerové, v němž se vydala kontrolovat respirátory v obchodních domech. Už jen její jízda vyvolala kontroverzi, jelikož byla při jízdě natočena bez  zapnutého bezpečnostního pásu. Přestože se Schillerová bránila tím, že prý pouze popojížděli na parkovišti, což se snažil vyvrátit Deník N, věnovala 10 tisíc korun Českému sdružení obětí dopravních nehod.

Na Twitter napsal: „Alena Schillerová: Oblíknu se jako horny biker MILF a vyrazím si prohlížet DPH respirátorů do Alberta. Tohle během víkendu už nikdo nepřekoná.... Jana Malácová: Hold my rulandské....“ Staněk ve spojitosti s výrokem Schillerové zmínil i výrok ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové (ČSSD), která uvedla v Partii na televizi Prima, že „ani druhá světová válka nezpůsobila to, co covid.“

Domů
Sdílet
Diskuse