Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2021 11:02
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Slovenský UFC bojovník Ľudovít Klein podepsal smlouvu na další zápas. Bojovat má už v květnu

SPORT UFC
Uložit Uložené

Prodlouží Klein svou obdivuhodnou šňůru výher?

Slavný bojovník Ľudovít Klein, který se loni jako první Slovák dostal do nejprestižnější MMA organizace světa UFC, podepsal smlouvu na další zápas. Informoval o tom na svém instagramovém profilu. Boj by měl proběhnout 8. května

„Další výzva přede mnou a vím, že budu se svým týmem 100% připravený na další vítězství,“ vzkázal fanouškům člen Spartakus Fight Gymu. 

Podle dosavadních informací, které ze stany organizace zatím nebyly potvrzeny, by se příštím soupeřem Ľudovíta Kleina měl stát gruzínsko-španělský zápasník Ilia Topuria. Ten má na kontě 10 výher bez jediné porážky.

Doporučeno
Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? 18. února 2021 14:30

Pro Kleina se bude jednat o druhý zápas pod hlavičkou UFC. V tom prvním porazil Shanea Younga hned v prvním kole na KO a aktuálně se slovenský bojovník pyšní ohromnými 8 výhrami v řadě.

Pozitivní zprávou je, že tentokrát Ľudovít Klein dostal dostatek času na přípravu a splnění váhového limitu, který při své premiéře překročil o 1,7 kilogramu. Během asi 8 dní totiž musel zhubnout kolem 10 kilo.

O cestě Ľudovíta Kleina na vrchol si můžeš přečíst v našem článku.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30
klein
Zdroj: Oktagon MMA
Domů
Sdílet
Diskuse