Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2021 12:45
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Zemřela atletka Helena Fuchsová

Zemřela atletka Helena Fuchsová
Zdroj: Getty Images/Stu Forster /Allsport
NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Fuchsová podlehla zákeřné nemoci v pouhých 55 letech.

Zemřela Helena Fuchsová. O její smrti informoval Český atletický svaz. Atletka, která se zúčastnila olympiády v Atlantě, podlehla zákeřné nemoci v pouhých 55 letech. Se sportovkyní, která zanechala velkou stopu zejména na halových závodech, se během dne loučili i lidé a fanoušci na sociálních sítích.

Doporučeno
Před 95 lety se narodil největší klenot české atletiky Emil Zátopek. Národní hrdina musel po svých úspěších pracovat s lopatou v ruce Před 95 lety se narodil největší klenot české atletiky Emil Zátopek. Národní hrdina musel po svých úspěších pracovat s lopatou v ruce 19. září 2017 16:43

„Odešla tiše, ve spánku, po prohraném boji se zákeřnou nemocí, překážkou, kterou jako jedinou ve svém životě nedokázala zdolat,“  oznámil na Facebooku odchod někdejší vynikající běžkyně její manžel s rodinou. Fuchsová odešla na věčnost v neděli 14. března.

Domů
Sdílet
Diskuse