Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2021 15:50
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Arenberger: Od pondělí se otevřou školky pro více dětí ve všech krajích, kde je dobrá epidemická situace

Arenberger: Od pondělí se otevřou školky pro více dětí ve všech krajích, kde je dobrá epidemická situace
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS PETR ARENBERGER
Uložit Uložené

Na to, kterých krajů se rozvolnění bude týkat, si však podle Arenbergera musíme počkat.

Ačkoliv je podle ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) vývoj pandemie koronaviru velmi vratký, před pár dny došlo k návratu některých dětí do mateřských školek a škol. Na Twitteru nyní ministr uvedl, že od pondělí se otevřou školky pro více dětí ve všech krajích, kde je dobrá epidemická situace. Které kraje to jsou, ale neprozradil a vedení mateřských školek netuší, zda se má připravovat na otevření.

Doporučeno
Kdy se otevřou obchody: Arenberger slíbil, že nejpozději 3. května Kdy se otevřou obchody: Arenberger slíbil, že nejpozději 3. května 21. dubna 2021 10:41

Všechno to začalo tweetem Jana Kálaly z bulvárního plátku Blesk, který si rýpnul do nedostatečné komunikace ministerstva zdravotnictví: „Myslím, že ministr Petr Arenberger má nakročeno k tomu stát se oblíbencem učitelek z mateřinek. Říct jim v pátek ve 13:00, kde v pondělí v 6:30 otevřou, to mají věru zaděláno na pěkný víkend. A to nám Robert Plaga říkal včera, že lidé ve školství budou mít čas na přípravu :-).

Domů
Sdílet
Diskuse