Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 17:20
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Policie vyšetřuje Dominika Feriho kvůli podezření ze spáchání trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti

Policie vyšetřuje Dominika Feriho kvůli podezření ze spáchání trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít
NEWS
Uložit Uložené

Bývalého poslance Dominika Feriho policie vyšetřuje pro podezření ze spáchání některého z trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti.

Bývalý poslanec a bývalý člen TOP 09 Dominik Feri je od minulého týdne prošetřován policií kvůli článku Deníku N a Alarmu, v němž vystoupily ženy, jež byly údajně Ferim sexuálně obtěžovány. Policie v úterý uvedla v tiskové zprávě, že proti bývalému poslanci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání některého z trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti.

Doporučeno
Dominik Feri vystoupil z TOP 09 Dominik Feri vystoupil z TOP 09 28. května 2021 14:03

„V případu teď budou probíhat standardní úkony trestního řízení, které jsou ze zákona neveřejné, proto nelze poskytovat bližší informace. Jakmile to bude možné, informace samozřejmě v zákonných mezích poskytneme,“ uvedl dále v tiskové zprávě mluvčí policie Jan Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse