Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. června 2021 7:51
Čas čtení 0:37
Adam Smeták

Adam Sandler se přesunul z Prahy do Českého Švýcarska. Natáčí v kempu U Ferdinanda

Adam Sandler se přesunul z Prahy do Českého Švýcarska. Natáčí v kempu U Ferdinanda
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI ADAM SANDLER
Uložit Uložené

Americká hvězda v Česku natáčí film Kosmonaut z Čech.

Legenda amerických komediálních snímků Adam Sandler momentálně natáčí v Česku film pro Netflix. A zatímco v uplynulých dnech jej fanoušci mohli potkat v Praze v okolí Staroměstského náměstí, nyní se přesunul do Českého Švýcarska. Sandler momentálně v kempu Ferdinand v Srbské Kamenici natáčí film Kosmonaut z Čech (Spaceman of Bohemia), v němž ztvárňuje hlavního hrdinu – Jakuba Procházku. 

Adama Sandlera fanoušci v Praze potkávali v okolí Staroměstského náměstí. Hvězda Hollywoodu si ale zašla také na basketbal, konkrétně na trénink českých basketbalových reprezentantek, které se připravují na mistrovství Evropy. Sandler od nich dostal podepsaný reprezentační dres. 

Doporučeno
Adam Sandler natáčí film v Praze. Potkat ho můžeš v okolí Staroměstského náměstí Adam Sandler natáčí film v Praze. Potkat ho můžeš v okolí Staroměstského náměstí 9. června 2021 12:12

Snímek Kosmonaut z Čech produkuje Netflix a vzniká na náměty románu českého spisovatele Jaroslava Kalfaře. Vypráví o osudech kosmonauta během výpravy na Venuši, který na zemi zanechal svoji manželku Lenku. Tu ve filmu ztvární Carey Mulligan.

Film Kosmonaut z Čech vzniká na motivy románu Jaroslava Kalfaře a popisuje jeho osudy během výpravy na Venuši zatímco na Zemi zůstala jeho žena Lenka, kterou ztvárňuje Carey Mulligan (Pýcha a předsudek, Velký Gatsby).

Doporučeno
Adam Sandler bude Kosmonautem z Čech. V nové adaptaci od Netflixu bude spolupracovat s režisérem Černobylu Adam Sandler bude Kosmonautem z Čech. V nové adaptaci od Netflixu bude spolupracovat s režisérem Černobylu 27. října 2020 13:57
Domů
Sdílet
Diskuse