Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2021 18:06
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola: Peníze mi nikdy nedojdou, pořád budu vydělávat. Mezi homosexuály mám spoustu přátel

Karlos Vémola: Peníze mi nikdy nedojdou, pořád budu vydělávat. Mezi homosexuály mám spoustu přátel
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slavný český MMA zápasník odpověděl svým hejterům.

Vítej u našeho nového dílu Interhejtů. Tentokrát se naším hostem nestal nikdo jiný než Karlos „Terminátor“ Vémola, hvězdný zápasník organizace OKTAOGN MMA a její bývalý šampion ve střední váze. Český bijec si na domácí scéně užívá velké popularity, jeho jméno však dělí lidi na dva tábory – ten větší jen miluje a podporuje, zatímco ten menší naopak.

Hejteři prvnímu Čechovi, který se dostal do UFC, do komentářů píší nejrůznější zlomyslné zprávy. Někteří jej posílají do důchodu, jiní by ho rádi viděli prohrát a podle některých bude brzy na mizině. Na to však Karlos Vémola jasně odpovídá, že to rozhodně nehrozí. Rád prý totiž peníze utrácí, ale ještě radši je vydělává.   

Doporučeno
Šampion KSW Soldić o bitvě s českou MMA hvězdou: Bude to jeden z mých největších zápasů (Rozhovor) Šampion KSW Soldić o bitvě s českou MMA hvězdou: Bude to jeden z mých největších zápasů (Rozhovor) 29. srpna 2021 16:00

Všem nepřejícím lidem slavný MMA zápasník jasně odpověděl, zavtipkoval a vyjádřil se i ke komentáři, kde jej dotyčný obvinil z toho, že nemá rád homosexuály. Jak ale Terminátor říká, tato domněnka vznikla z jeho pokusu o vtip, ve skutečnosti má dle svých slov mezi homosexuály přátele a nikoho se dotknout nechtěl. 

Více už se ale dozvíš v samotném videu. A aby toho nebylo málo, na našem kanále najdeš v rámci YouTube Shorts další video, ve kterém se dozvíš to, čeho se Karlos Vémola bojí a co si přeje. Dobře se bav a přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30
Domů
Sdílet
Diskuse