Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Xiaomi.
3. listopadu 2021 13:31
Čas čtení 1:35
Sponzorovaný obsah

Hledáš dárky na Vánoce? Nakup elektroniku se slevou až 90 %

Hledáš dárky na Vánoce? Nakup elektroniku se slevou až 90 %
Zdroj: Xiaomi
TECH
Uložit Uložené

V rámci akce Xiaomi Friday se můžeš těšit ne velké slevy.

Každoroční nákupní horečku Black Friday asi není třeba dlouho představovat. Během velmi omezeného časového období si nakoupíš vše, co potřebuješ od vysavače, přes koloběžky, až po mobilní telefon. Vánoční dárky, dárky k narozeninám nebo jen prostou pozornost tak vyřešíš velmi rychle a na nákupech ušetříš nemalé peníze. S akcí Xiaomi Friday ale nemusíš nikam spěchat a můžeš v klidu vybírat.

Velké slevy v rámci Xiaomi Friday probíhají od 1. do 29. listopadu a milovníci elektroniky se mají rozhodně na co těšit. Společnost ti na svůj sortiment nabídne slevy až 90 %. Za zvýhodněnou cenu si teď budeš moci koupit i horkou podzimní novinku. Telefon Xiaomi 11T.

Podívat se na slevy
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

 Záběry jako z Hollywoodu

Mobil Xiaomi 11T má naprosto špičkový výkon. Nás na něm ale nejvíc zaujal jeho fotoaparát.  Ten se skládá z širokoúhlého objektivu s vysokým 108Mpx rozlišením, 120° ultraširokého objektiv a dvojnásobného telemakro objektivu. Aniž bys musel instalovat jakékoliv další aplikace, dokážeš na mobilu natáčet záběry jako vystřižené z akčních velkofilmů. Například Magic Zoom vytvoří efekt, kdy hlavní hrdinka nebo hrdina zůstávají nehnutě stát, zatímco pozadí za nimi se dramaticky vzdaluje.

Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Svoje záběry si pak můžeš pustit na skvělém 120Hz AMOLED displeji s úhlopříčkou 6,67“. Na telefonu oceníš také dvojici miniaturních, ale za to výkonných repráků, které ti společně s úžasnými barvami displeje vytvoří pocit, že se díváš na film v kině.

Všem nám určitě záleží na tom, abychom byli neustále připojení. Když se nám telefon vybije, nechceme čekat hodiny, než ho z nabíječky budeme moci opět odpojit. Designéři ze Xiaomi tohle vědí, a proto mobil pohání baterie s kapacitou 5 000 mAH, kterou navíc plně nabiješ jen za 36 minut.  

Sluchátka, vysavač nebo koloběžka

Novinka Xiaomi 11T ale není jedinou věcí, kterou si v rámci Xiaomi Friday pořídíš za opravdu skvělou cenu. Těšit se můžeš třeba na bezdrátová sluchátka za 959 Kč nebo robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop Essential, který seženeš za 3 599 Kč.V nabídce najdeš také oblíbenou elektrokoloběžku  Mi Electric Scooter Essential, která zlevňuje o 15 % na 7 699 Kč.

Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

V rámci Xiaomi Friday ale najdeš i další elektroniku i doplňky, které ti pomohou při práci nebo třeba v domácnosti. Můžeš se těšit na opravdu velké slevy jak na mobilní telefony, tak na sluchátka nebo chytré sportovní náramky. Speciální nabídka platí v rámci e–shopu, ale také ve všech značkových prodejnách Xiaomi. Pokud si navíc nakoupíš za více než 500 Kč, máš dopravu naprosto zdarma.

Chci nakupovat
Domů
Sdílet
Diskuse