Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. října 2022 18:33
Čas čtení 1:04
Radim Šlechta

Jak bude vypadat nový film Star Wars? Na scénáři už se pilně pracuje

Jak bude vypadat nový film Star Wars? Na scénáři už se pilně pracuje
Zdroj: Lucasfilm
NEWS NOVÉ FILMY STAR WARS
Uložit Uložené

Server Hollywood Reporter ukázal, kam by se mohly slavné Hvězdné války v novém filmu posunout.

Star Wars v posledním filmu nesklidily příliš velký úspěch u fanoušků ani u kritiků. Série však bude pokračovat. Je jasné, že scénáře se ujal Damon Lindelof a podle nedávných zpráv také víme, že na režisérském křesle bude sedět oscarová Sharmeen Obaid-Chinoy. Nový film je ale opředen tajemstvím ohledně toho, jak bude vypadat. Část z něj poodhalily zdroje serveru Hollywood Reporter.

Doporučeno
Neděle večer na České televizi je zábavná jako vyšetření močových cest Neděle večer na České televizi je zábavná jako vyšetření močových cest 24. října 2022 11:00

Damon Lindelof, který stojí například za úspěšným seriálem Lost, si ke spolupráci na scénáři přizval nadějného autora Justina Britt-Gibsona. Společně budou tvořit nový příběh, který následně zrežíruje Sharmeen Obaid-Chinoy, která má za sebou práci například na Ms. Marvel.

Staronové postavy a samostatný film

Film by se podle zdrojů Hollywood Reporter měl odehrávat po událostech posledního dílu Star Wars: The Rise of Skywalker. Objevit by se v něm měly také postavy, které známe z některých předešlých filmů poslední etapy filmových Hvězdných válek. Podrobnosti o tom, o jaké postavy by se mělo jednat, ale zůstávají pod pokličkou.

Zajímavé také je, že by se mělo jednat o samostatný film, nikoliv o součást další trilogie. Informace tak vyvrátila původní záměr studia Lucasfilm o tvorbě nové části ságy. Přestože se produkce evidentně soustředí na samostatné snímky, může nový film otevřít dveře i dalším pokračováním. To je podle zdroje Hollywood Reporter ale méně pravděpodobné.

Doporučeno
Režisér Mad Maxe natočil pohádku pro dospělé. Zběsilou cestu ale nečekej (Recenze) Režisér Mad Maxe natočil pohádku pro dospělé. Zběsilou cestu ale nečekej (Recenze) 6. října 2022 11:00

V příběhu by se podle serveru Screenrant mohla objevit například Rey nebo Rose Tico, která byla v posledním filmu podle části publika neprávem odsunuta na vedlejší kolej. Podle serveru se dají očekávat také některé postavy, které nepotřebují herce. Jednat se může například o BB-8 nebo Babu Frika. To, jak ale budou ve skutečnosti vypadat, zjistíme nejdříve v prosinci roku 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse