Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2023 17:37
Čas čtení 0:54
Martin Adam Pavlík

Novým Jamesem Bondem by se mohl stát herec z Emily in Paris. Prý padl do oka producentce bondovek

Novým Jamesem Bondem by se mohl stát herec z Emily in Paris. Prý padl do oka producentce bondovek
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dostane šanci ztvárnit legendárního agenta 007?

O tom, kdo by měl být nejnovějším Jamesem Bondem, se spekuluje od chvíle, kdy Daniel Craig oznámil, že v roli agenta 007 končí filmem No Time to Die. Mezi kandidáty na roli se objevili například Henry Cavill, Idris Elba či Tom Hardy.

Podle deníku Daily Mail je však nově ve hře ještě jeden herec, třicetiletý Brit Lucien Laviscount. Prý padl do oka hlavní producentce bondovek Barbaře Broccoli. Laviscount si získal srdce tisíců fanoušků a fanynek díky roli charismatického bankéře Alfieho z netflixovského seriálu Emily in Paris.

alfie
Zdroj: Netflix

Broccoli se vyjádřila, že s hercem, který nahradí Craiga ve známé filmové franšíze, společnost počítá alespoň na 15 dalších let, což může hrát ve prospěch Laviscounta vzhledem k jeho věku.

Brit se v minulosti představil v seriálech jako Shameless, Supernatural, Scream Queens nebo Threesome a nedávno se představil i ve vánoční komedii Your Christmas or Mine? Byl také účastníkem reality show Celebrity Big Brother.

V roli Jamese Bonda, pracujícího pro MI6 s povolením zabíjet, se už kromě zmiňovaného Craiga objevili Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, George Lazenby a David Niven.

Zda se k nim Laviscount připojí, je prozatím sporné, protože tvůrci zatím nevydali žádné oficiální prohlášení o tom, kdo se v roli představí, a není známo ani to, kdy se začne s natáčením nové série.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Domů
Sdílet
Diskuse