Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TEDxYouth.
1. února 2023 12:00
Čas čtení 1:13
Sponzorovaný obsah

Sleduješ naučná videa TEDx? Už na konci března můžeš zažít naživo konferenci TEDxYouth v Praze

Sleduješ naučná videa TEDx? Už na konci března můžeš zažít naživo konferenci TEDxYouth v Praze
Zdroj: TEDx
KULTURA KULTURNÍ AKCE TEDX
Uložit Uložené

Tématem letošního ročníku bude regenerace.

Už 29. března 2023 se potkají aktivní studenti na 10. ročníku konference TEDxYouth@Prague, kterou můžeš zažít na vlastní kůži i ty. Návštěvníky čekají inspirativní vystoupení formátu TED Talks v podání hostů z řad českých úspěšných osobností. Nouze nebude ani o doprovodný program. To vše se ponese v duchu regenerace, která je letošním hlavním tématem.

TEDxYouth@Prague je nezisková iniciativa pořádající konference pro studenty a aktivní mladé lidi od roku 2013. Je součástí globální vzdělávací platformy TED, kde řečníci z různých oborů formou patnáctiminutových vystoupení sdílí inspirativní myšlenky ze světa technologie, zábavy či designu, otevírají ale také společenská témata a sdílí silné osobní příběhy.
TEDx
Zdroj: TEDx

Regenerace, kterou všichni potřebujeme

Téma regenerace si vezmou pod drobnohled inspirativní řečníci a rozeberou ho z nové perspektivy. „Život je běh na dlouhou trať a občas se potřebujeme zastavit a dopřát tělu to, co kolikrát potřebuje nejvíce – regeneraci. Když jsme si slovo rozložili na další slovní variace, vznikl prostor pro opravdu širokou různorodost řečníků, a to právě na TEDx hledáme,“ říká Věra Mouchová, vedoucí programového týmu TEDxYouth@Prague.

V prodeji je pouze 250 vstupenek. Díky tomuto omezení bude akce pro každého návštěvníka, kterému se poštěstí lístek sehnat, unikátním a nezapomenutelným zážitkem. Účastníci budou mít prostor seznámit se s ostatními a restartovat své tělo i duši.

nakupuj vstupenky
TEDx
Zdroj: TEDx

Letos proběhne 10. ročník

První konferenci uspořádal tým studentů a dobrovolníků už v roce 2013. Od té doby jich proběhlo celkem 9, včetně virtuální konference na platformě Zoom v roce 2020. Mezi 68 řečníky, kteří už na konferencích promluvili, se objevily známé osobnosti jako spisovatel Ladislav Zibura, ředitel organizace Člověk v tísni Štěpán Pánek či komik Jan Charvát. To vše se odehrávalo v netradičních prostorech divadelní lodi, vysokoškolských kolejí či kostela.

Nenech si ujít další ročník, kde o tvůrčí myšlenky opět nebude nouze. Více informací o řečnících, doprovodném programu i dobrovolnících získáš po přihlášení k odběru novinek na webových stránkách akce.

tedx
Zdroj: TEDx
Domů
Sdílet
Diskuse