Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. března 2023 14:33
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

FOTO: Jeremy Renner po třech měsících poprvé na veřejnosti

OSOBNOSTI FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fotografové zachytili herce cestou autem.

Herec Jeremy Renner se poprvé od vážné nehody objevil na veřejnosti. O jeho úsměvech a dobré náladě informoval Daily Mail. Renner fanoušky a fanynky informuje na sociálních sítích o tom, jak probíhá jeho rehabilitace. Například minulý týden zveřejnil video, na kterém se rozcvičuje. „Ať to stojí, co to stojí,“ napsal v jednom z posledních příspěvků.

Doporučeno
Rytmus se pobije s českou MMA legendou. Pro rappera půjde o dosud největší sportovní výzvu Rytmus se pobije s českou MMA legendou. Pro rappera půjde o dosud největší sportovní výzvu 7. března 2023 10:49

Vážná nehoda, při které si Renner zlomil 30 kostí, se stala 1. ledna. Když Jeremy pomáhal svému synovci vyprostit nákladní auto ze sněhu, sněžný pluh herce vtáhl pod sebe a přejel jej. V nemocnici, kam byl letecky transportován, zůstal až do 17. ledna. Herec se nyní zotavuje doma.

Domů
Sdílet
Diskuse