Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. dubna 2023 16:00
Čas čtení 0:42
Martin Adam Pavlík

Sleduj nový teaser na Guardians of the Galaxy Vol. 3. Je plný akce a humoru

Sleduj nový teaser na Guardians of the Galaxy Vol. 3. Je plný akce a humoru
Zdroj: Marvel Entertainment
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Třetí díl přijde do kin už příští měsíc.

Studio Marvel odhalilo další teaser na očekávaný třetí díl populární akční sci-fi série Guardians of the Galaxy. Vidíme v něm nové záběry z filmu, který dorazí do českých kin 4. května.

Z půlminutového videa je vidět, že nás čeká mnoho akce se skvělými efekty, ale také spousta humoru a nápaditých hlášek, které již neodmyslitelně patří k celé sérii a oživují ji jako málokterou sérii z marvelovského univerza. V trojce uvidíme například to, jak Peter Quill zapomněl řídit a Nebula ho svými sarkastickými otázkami ještě více rozhodí.

Doporučeno
ČSFD nevypovídá o filmech, ale o rasismu uživatelů. Proč největší tuzemská databáze přestává být relevantní? ČSFD nevypovídá o filmech, ale o rasismu uživatelů. Proč největší tuzemská databáze přestává být relevantní? 30. března 2023 6:00

O režii se postaral znovu James Gunn, který kromě trojice filmů natočil například kultovní horor Dawn of the Dead, komiksovku The Suicide Squad nebo seriál Peacemaker. Bude to jeho poslední marvelovka, jelikož v současnosti již pracuje jako jeden z dvojice šéfů studia DC Studios a vytváří nový propojený svět filmů, her a seriálů pod názvem DC Universe.

Těšit se můžeš na návrat oblíbených herců – Chrise Pratta, Karen Gillan nebo Davea Bautisty. Vrátí se také Zoe Saldana jako Gamora, Sylvester Stallone jako Stakar Ogord, ale také Bradley Cooper, který nadaboval postavu Rocketa.

Domů
Sdílet
Diskuse