Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Converse.
9. května 2023 11:30
Čas čtení 1:01
Sponzorovaný obsah

Nové tenisky Converse jsou inspirované basketbalovou kulturou. Podívej se, jak vypadají

Nové tenisky Converse jsou inspirované basketbalovou kulturou. Podívej se, jak vypadají
Zdroj: Converse
MÓDA CONVERSE TENISKY
Uložit Uložené

Chuck Taylor All Stars Construct nebudeš chtít sundat z nohy.

Značka Converse vyrábí své tenisky už celé jedno století a udává směr ve streetwear kultuře po celém světě. V současnosti se zaměřuje na vytvoření nové streetové klasiky s nádechem sportu a ulice. Toto jaro přichází s novinkami inspirovanými basketbalovou kulturou 80. let. Nejnovějším siluetám Chuck Taylor All Star Construct nechybí ikonické prvky Converse, ale zároveň přináší nový a neotřelý design, který tě přenese na hřiště nebo rovnou do basketbalové haly.

Converse, Chuck Taylor All Star
Zdroj: Converse

V novém modelu Chuck Taylor All Star Construct ožívá odkaz Converse. Solidní kotníková bota představuje robustnější pár legendárních Chucks. Je navržená tak, aby do ní majitel mohl lehce vklouznout a poskytla mu celodenní pohodlí.

COnverse, All Star Chuck Taylor
Zdroj: Converse

Na první pohled jsou jasné všechny ikonické Converse prvky, jako je bílá gumová špička a černé lemování podrážky. Zaujme také pevná nevšední konstrukce, která pomyslně objímá nárt a navazuje na šněrování. Umocňuje pocit spolehlivosti a solidnosti, který Chuck Taylor All Star Construct vytváří. Ukazuje, jak si značka ráda hraje s novými designy a posouvá stále dál to, jak s Chuck Taylor modelem lze úspěšně experimentovat.

chci chuck taylor all star construct
Converse, All Star Chuck Taylor
Zdroj: Converse

Chuck Taylor All Star Construct mají další detaily, které z nich dělají opravdu výjimečný model. Například přiznané prošívání bílou nití, které se obtáčí kolem boty. Pozornost přitahuje i celá podrážka. Je masivnější a vychází z basketbalového dědictví Converse, které tě nostalgicky vrátí do 80. let. Prohlédni si boty detailně v galerii.

Converse, All Star Chuck TaylorConverse, All Star Chuck TaylorConverse, All Star Chuck TaylorConverse, All Star Chuck Taylor
Zobrazit galerii
(10)

Model Chuck Taylor All Star Construct už teď seženeš u vybraných prodejců a na oficiálním českém e-shopu www.converse.cz. Všechny chystané novinky se dozvíš jako první, když budeš sledovat Facebook a Instagram značky.

Domů
Sdílet
Diskuse