Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2023 19:41
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Brad Pitt si zajezdí ve skutečné formuli. S režisérem filmu Top Gun: Maverick natáčí šílený závodní snímek

Brad Pitt si zajezdí ve skutečné formuli. S režisérem filmu Top Gun: Maverick natáčí šílený závodní snímek
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Brad Pitt a režisér Joseph Kosinski se chystají na natáčení adrenalinového závodního filmu.

Slavný filmový producent Jerry Bruckheimer (Piráti z Karibiku, Top Gun) a režisér Joseph Kosinski (Oblivion, Top Gun: Maverick) se zúčastnili summitu s názvem F1 Accelerate v Miami. Tvůrci zatím nepojmenovaného sportovního snímku z prostředí závodu F1 tam prozradili, že Brad Pitt bude skutečně jezdit ve vozidle formule 1. Podle všeho však nebude jezdit na trati s ostatními jezdci.

Portál Variety zase píše, že Pitt bude ve skutečnosti jezdit v upraveném vozidle ze série F2, tedy ve vozidle s menším výkonem. Podrobné specifikace tvůrci prozradí až později.

Doporučeno
RECENZE: Strážci Galaxie 3 – nejlepší marvelovka od Avengers: Endgame RECENZE: Strážci Galaxie 3 – nejlepší marvelovka od Avengers: Endgame 6. května 2023 14:30

Jedním z producentů je i sedminásobný mistr F1 Lewis Hamilton. S jeho konzultací a vlastními ambicemi chtějí dosáhnout toho, že natočí nejautentičtější a nejlepší závodní film vůbec.

Režisér Kosinski bude s Pittem film natáčet i na slavném okruhu Silverstone, kde se koná závod British Grand Prix. Na filmu pracuje stejný štáb jako na Top Gun: Maverick a své zkušenosti s výstavbou a využitím kamer využije i u tohoto filmu, kde potřebuje miniaturní 6K kamery, které budou moci být umístěny do kokpitů formulí.

Domů
Sdílet
Diskuse