Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2023 12:29
Čas čtení 0:52
Ilona Hobzová

Rihanna konečně prozradila jméno syna, inspiroval ji slavný raper

Rihanna konečně prozradila jméno syna, inspiroval ji slavný raper
Zdroj: British Vogue
HUDBA RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvaččin syn nese jméno člena legendárního uskupení Wu-Tang Clan.

Prvorozený syn zpěvačky Rihanny je už nějaký ten pátek na světě, až nyní se ale veřejnost dozvěděla jeho jméno. Deník Daily Mail získal kopii rodného listu, podle něhož je chlapcovo jméno RZA Athelston Mayers. Zpěvačka a její partner A$AP Rocky tak svého prvorozeného syna pojmenovali podle amerického rapera z legendárního seskupení Wu-Tang Clan.

Pocta americkému raperovi

Podle Daily Mail zpěvačka jméno svého syna naznačila už dříve, když na sobě několikrát měla oblečení se jménem kapely i jejích členů. Jedním z nich je právě RZA, rodným jménem Robert Fitzgerald Diggs, který se kromě působení ve Wu-Tang Clanu proslavil i jako sólista.

Podle dalších informací v rodném listě dali rodiče chlapci druhé jméno Athelston, což je skutečné prostřední jméno A$AP Rockyho. Je odvozené ze staroanglických výrazů a úzce spjaté s anglosaskou šlechtou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

Rihanna porodila prvního syna v květnu loňského roku. Letos poskytla rozhovor pro magazín Vogue, ve kterém podrobně popsala, jak svého potomka chrání před světly reflektorů. S partnerem prý dlouho řešili, jak se postavit k případnému úniku fotografií do médií. Nakonec se rozhodli několik fotografií a videí zveřejnit sami. Podle svých slov zpěvačka nechtěla, aby se ve veřejném prostoru objevily fotografie bez jejího svolení. RZA Athelston Mayers se navíc brzy dočká sourozence. Druhé těhotenství Rihanna odtajnila během vystoupení na únorovém Super Bowlu. 

Domů
Sdílet
Diskuse