Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2023 16:23
Čas čtení 0:33
Veronika Dlesková

Angelina Jolie zakládá vlastní módní značku. Hlavním cílem má být udržitelnost

Angelina Jolie zakládá vlastní módní značku. Hlavním cílem má být udržitelnost
Zdroj: TASR/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
OSOBNOSTI MÓDA
Uložit Uložené

Americká herečka a držitelka Oscara Angelina Jolie založila novou módní značku s názvem Atelier Jolie. Jejím hlavním cílem má být udržitelnost a demokratizace módního průmyslu.

Angelina Jolie svou novou módní značku představila pomocí příspěvku na svém instagramovém účtu. „Atelier Jolie je místem, kde mohou kreativní lidé spolupracovat s talentovaným a různorodým týmem odborných krejčích, výrobců vzorů a řemeslníků z celého světa,“ uvedla Jolie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Jedním z konceptů nové značky je udržitelná práce s vintage materiály. „Mám touhu využívat vysoce kvalitní vintage materiály a tkaniny, které jsou v současné chvíli k dispozici,“ uvedla Jolie. „Také chci být součástí hnutí, které bude prosazovat větší sebevyjádření,“ dodala

Značka má už i vlastní instagramový účet. Na něm Jolie a její tým vysvětlují smysl, který za brandem Atelier Jolie stojí. „Atelier Jolie se chce připojit k ostatním v jejich úsilí o demokratizaci módního průmyslu a umožnit zákazníkům přístup ke kolektivu začínajících návrhářů a mistrů řemeslníků,“ uvádí značka na svém Instagramu

Domů
Sdílet
Diskuse