Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. června 2023 8:44
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Rapper Future navrhne kolekci pro módní dům Lanvin. Vedení firmy jej považuje za vizionáře

Rapper Future navrhne kolekci pro módní dům Lanvin. Vedení firmy jej považuje za vizionáře
Zdroj: Lanvin
MÓDA MÓDA RAP
Uložit Uložené

Jeden z nejúspěšnějších interpretů v poslední dekádě bude při tvorbě návrhů spolupracovat s kreativním studiem francouzské módní ikony.

Rapper Future navrhne kolekci pro módní dům Lanvin v rámci nového projektu Lanvin Lab, který je experimentálním rozšířením značky. Důležitou myšlenkou je množství kreativních partnerství s uznávanými a talentovanými umělci z celého světa, kteří od vedení pařížské společnosti dostanou „prostor ke snění a hraní“. Nadcházející kolekce je naplánována na podzim 2023 a hlavním tématem bude hudba.

Brzy 40letý interpret s civilním jménem Nayvadius DeMun Cash se zařadí do zástupu celebrit, které mají možnost tvořit módu na nejvyšší úrovni.

Lanvin, Future
Zdroj: Lanvin

„Future je vizionář, jehož umělecký vliv sahá daleko za hranice hudby a zábavy, přičemž rezonuje v širokých vrstvách současné kultury,“ píše v prohlášení vedení společnosti Lanvin. „Spolupráce vznikla organicky, protože Future nedávno projevil skutečný zájem o Lanvin,“ doplnil v rozhovoru pro WWD zástupce generálního ředitele Siddhartha Shukla.

Futurův styl popsal jako „hluboce osobní a sofistikovaný“. Kolekce bude obsahovat konfekci a doplňky pro muže i ženy. Vznik podznačky Lanvin Lab je součástí restrukturalizace oděvní společnosti po odchodu kreativního ředitele Bruna Sialelliho.

Domů
Sdílet
Diskuse