Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
2. července 2023 v 17:32
Čas čtení 0:32
Vojtěch Vanda

FOTO: Jak vypadají maskoti asijských zemí podle AI? Maskot SAE se hodí do Star Wars, maledivský vypadá jako mimozemšťan

FOTO: Jak vypadají maskoti asijských zemí podle AI? Maskot SAE se hodí do Star Wars, maledivský vypadá jako mimozemšťan
Zdroj: Reddit/marehori/midjourney
ZAJÍMAVOSTI REDDIT UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Evropští maskoti v čele s Českou republikou se ti líbili. Subreddit věnovaný AI nástroji Midjourney, jenž generuje obrázky na základě textu, obsahuje i maskoty dalších kontinentů, o které jsme tě nechtěli připravit.

Asijské státy jsou svou kulturou, jedinečností a často i charakterem v porovnání s těmi evropskými neméně zajímavé, proto se uživatel marehori na Redditu rozhodl, že jim taktéž udělá maskoty. Tato várka zaujala hlavně proto, že velká část maskotů připomíná válečné rytíře, nebo naopak postavy z filmů či her.

Doporučeno
Toto je maskot Česka podle umělé inteligence. Jak by vypadali maskoti dalších států? Toto je maskot Česka podle umělé inteligence. Jak by vypadali maskoti dalších států? 1. července 2023 v 19:24

„Maskot Spojených arabských emirátů vypadá, jako že by mohl posnídat Dartha Vadera s Kylem Renem,“ trefně zmínil jeden z komentujících. Nemalou pozornost ale získal i maskot Íránu nebo Vietnamu. 

Zbytek maskotů, z nichž někteří také připomínali mimozemšťany nebo postavy z animovaných filmů, najdeš v galerii níže. Který z nich se nejvíc líbí tobě a proč? Napiš nám do komentářů. A pokud jsi nezaregistroval*a předchozí článek s českým maskotem, najdeš jej zde

Domů
Sdílet
Diskuse