Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2023 v 12:15
Čas čtení 0:40
Veronika Dlesková

Hvězdu z Jackass zatkla britská policie. Slavný herec předvedl další šílený kousek

Hvězdu z Jackass zatkla britská policie. Slavný herec předvedl další šílený kousek
Zdroj: Instagram/@steveo
OSOBNOSTI VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Americký komik Steve-O byl v pátek zatčen poté, co v rámci focení propagačních materiálů ke svému komediálnímu speciálu skočil z Tower Bridge v Londýně.

Steve-O, vlastním jménem Stephen Gilchrist Glove, v pátek v Londýně fotil kaskadérské kousky, jimiž propagoval svůj třetí komediální speciál. Kvůli jedné fotce dokonce skočil z Tower Bridge, za což ho následně zadržela policie. Americký herec a komik sdílel fotografie z celé akce na svém instagramovém účtu. 

„Po včerejším seskoku z Tower Of London Bridge mě zadržela policie. Ale byli naprosto v pohodě a pochopili, že jsem prostě jen extrémně nadšený, že budu v pátek v Londýně natáčet svůj TŘETÍ (a zdaleka nejbláznivější) komediální speciál,“ napsal Steve-O. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Steve-O (@steveo)

Skok z mostu nebyl jediným kaskadérským kouskem, který Steve-O předvedl. Na svých sociálních sítích sdílel i fotografii, na které skáče na střeše jednoho z londýnských patrových autobusů. 

„Požádal jsem profesionálního fotografa v Londýně, aby mě vyfotil, jak nelegálně lezu na střechu velkého červeného dvoupatrového autobusu,“ uvedl Steve-O. „Řidič autobusu byl překvapený, ale reagoval skvěle slíbil jsem mu, že zakryjeme cokoli, co se o něm nebo jeho konkrétním autobusu dá identifikovat,“ dodal komik.

Domů
Sdílet
Diskuse