Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2023 10:38
Čas čtení 0:31
Tereza Patočková

Příčina smrti Lisy Marie Presley, jediné dcery Elvise, vyšla najevo

Příčina smrti Lisy Marie Presley, jediné dcery Elvise, vyšla najevo
Zdroj: TASR
KULTURA ELVIS PRESLEY FILMOVÁ HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Lisa Marie Presley, jediné dítě rokenrolové legendy Elvise, zemřela na začátku letošního roku. V době její smrti místní úřady uvedly, že u ní došlo k zástavě srdce. Nyní však úřad soudního lékaře okresu Los Angeles potvrdil přesnější informace.

Lisa Marie Presley zemřela na neprůchodnost střev, uvedl to úřad soudního lékaře okresu Los Angeles. K neprůchodnosti došlo v důsledku srůstů způsobených operací na snížení hmotnosti, kterou podstoupila před několika lety. Informoval o tom server BBC.

Presley, která byla také zpěvačkou, zemřela po převozu do kalifornské nemocnice 12. ledna. Bylo jí 54 let. Naposledy se na veřejnosti objevila dva dny před smrtí na předávání Zlatých glóbů.

Doporučeno
Dcera Elvise a Priscilly Presleyových ještě v úterý zářila na Zlatých glóbech, ve čtvrtek náhle zemřela. Bylo jí 54 let Dcera Elvise a Priscilly Presleyových ještě v úterý zářila na Zlatých glóbech, ve čtvrtek náhle zemřela. Bylo jí 54 let 13. ledna 2023 8:08

V době smrti Presley místní úřady uvedly, že záchranáři, kteří byli vysláni do jejího domu, ji našli se zástavou srdce. Tento čtvrtek úřad soudního lékaře rozhodl, že zemřela přirozenou smrtí, zároveň dodal, že zástavu srdce způsobila „obstrukce tenkého střeva“. K té dochází při jeho ucpání.

V případě Lisy Marie Presley zpráva zjistila, že srůsty byly způsobeny operací na snížení hmotnosti, tzv. bariatrickou operací, kterou podstoupila před několika lety.

Domů
Sdílet
Diskuse