Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Dovolená do konce léta 2023: Nenech si ujít tyto nejlevnější letenky

5. Paříž (Francie) 

Místo odletu: z Prahy

Termín: od 4. do 23. srpna 2023

Cena: 1220 korun

Letecká společnost: Ryanair

paríž
Zdroj: Pexels/Elina Sazonova


O Paříži se říká, že jde o nejromantičtější město Evropy. Láká tě vidět ho na vlastní oči? Tak v pátek brzy ráno (6:00) poleť z Prahy do Paříže a za hodinu a 40 minut budeš tam. Abys měl*a dostatek času prozkoumat všechny krásy, které francouzská metropole a její okolí nabízí, zpátky poletíš v druhé polovině srpna. Do Prahy dorazíš tentokrát ve středu odpoledne ve 13:40.

Doporučeno
Co nejvíc rozčiluje Čechy na silnicích? Podívej se, co říká nový průzkum Co nejvíc rozčiluje Čechy na silnicích? Podívej se, co říká nový průzkum 10. září 2024 v 14:20

Kromě toho, že se jedná o město světel a lásky a zrodily se zde největší kulinářské nebo módní špičky, je Paříž také bohatá na historii. Pyšní se totiž více než 1800 památkami a 170 muzei, má tedy skutečně co nabídnout. Zajímavostí také je, že se zde natáčí spousta filmů a reklam, většina míst je totiž pro filmaře zdarma. Na interaktivní mapě se můžeš dokonce podívat, ve kterých lokacích byly tvoje oblíbené filmy natočeny.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse