Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2023 14:21
Čas čtení 0:42
Kuni Nguyenová

Americká firma hledá pizza influencery. Za „dream job“ jim zaplatí miliony korun

Americká firma hledá pizza influencery. Za „dream job“ jim zaplatí miliony korun
Zdroj: Pexels/Maksim Goncharenok
GASTRO INFLUENCEŘI PIZZA
Uložit Uložené

Koho by nelákalo jíst pizzu a dostat za to šestimístnou sumu?

Společnost Slice, která vyřizuje online objednávky pro pizzerie, najímá influencery a influencerky na plný úvazek. A nejen tak ledajaké. Hledá nové tváře, které by propagovaly její pizzu. 

Odměna se bude pohybovat od 85 000 až 110 000 dolarů. To je v přepočtu 1,8 milionu až 2,3 milionu korun. Součástí odměny je týdenní rozpočet na pizzu, který mohou utratit dle své libosti. Slice přijímá uchazeče a uchazečky ve velkých městech USA, aktuálně preferovanou lokalitou je ale New York. Informuje o tom Business Insider

Úkolem nových tváří bude natáčet, upravovat a objevovat se ve videích pro sociální média. Aby se zájemci a zájemkyně dostali do výběrového řízení, musí společnosti odeslat životopis formou videa, 45minutovou prezentaci a vytvořit simulovanou prodejní nabídku. 

„Sociální sítě by měly být zábavné,“ uvádí marketingový viceprezident společnosti Matthew Kobach. Odhaduje, že od prvního zveřejnění zakázky byly podány tisíce žádostí. Na tuto pozici není ani potřeba mít mnoho sledujících či kdovíjaké dosahy. Šanci podle něj mají všichni.

Domů
Sdílet
Diskuse