Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2023 v 14:38
Čas čtení 1:13
Daniel Mikolášik

VIDEO: Travis Scott překvapil fanoušky na koncertě v Římě. Na stage zavolal bosého Kanyeho Westa

HUDBA
Uložit Uložené

„Bez Kanyeho Westa by neexistovala žádná Utopie. Bez Kanyeho Westa by neexistoval ani žádný Travis Scott!“ křičel emotivně Travis na stagi v Římě.

Během Travisovy úplně první show s názvem Circus Maximus k novému albu Utopia zakladatel vydavatelství Cactus Jack překvapil návštěvníky, když přivolal na stage speciálního hosta. Nikdo však nečekal, že jím bude Kanye West.

Doporučeno
Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty 8. srpna 2023 v 12:00


Kanye, respektive Ye, vystoupil živě po roce a půl. Jeho poslední koncert se totiž uskutečnil ještě v únoru 2022, krátce před jeho antisemitskou aférou, upozorňuje Variety. Zveřejnil totiž sérii urážlivých a antisemitských tweetů, přičemž jeden z nich zobrazoval symbol kombinující svastiku a Davidovu hvězdu. S Westem v té době pro jeho nenávistné výroky postupně ukončily spolupráce Adidas, Balenciaga či GAP.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Our Generation Music (@ourgenerationmusic)

Ye na pódiu v Římě před více než 60 tisíci lidmi zarapoval skladbu Can't Tell Me Nothing a s Travisem i jejich společnou skladbu Praise God z Kanyeho posledního alba Donda. Téměř celou dobu byl přitom zahalen do černého šátku a během vystoupení byl navíc bosý. Paparazzi ho bosého vyfotili už před koncertem v uličkách Říma i s jeho novou manželkou Biancou Censori.

„Je jen jedna jediná lidská bytost na této vyje**né planetě, která kdy se mnou kráčela bok po boku přes cokoliv. Takže můžu pozvat jen jeho,“ řekl dvaatřicetiletý raper z Houstonu publiku předtím, než přivolal na stage Yeho.

„Bez Kanyeho Westa by neexistovala žádná Utopia. Bez Kanyeho Westa by neexistoval ani žádný Travis Scott!“ křičel emotivní Travis na stagi v italském hlavním městě. Kanye byl během celé Travisovy kariéry jeho velkou inspirací a mentorem. A přestože Ye nemá na Utopii žádný featuring, na tomto albu přispěl svou vlastní produkcí ve skladbách Thank God, God's Country a Telekinesis, které mají jeho typické autotunové vokály a intenzivní rytmus. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Domů
Sdílet
Diskuse