Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. září 2023 7:00
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Selena Gomez je nezadaná. Chceš s ní chodit? Prozradila, jaké nároky má na muže

Selena Gomez je nezadaná. Chceš s ní chodit? Prozradila, jaké nároky má na muže
Zdroj: LA'MARIETTE
OSOBNOSTI PRVNÍ RANDE RANDĚNÍ VE 21. STOLETÍ SELENA GOMEZ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Zpěvačka vydala nový singl Single Soon, který mimo jiné odkazuje na její vztahové zvyky a osobní život. Nedávno byla hostem rádia SiriusXM, kde prozradila, že její polovička vlastně nemusí dosahovat vysokých standardů, jak v písni tvrdí.

„Myslím, že mám standardy, a myslím, že žiji ve světě, kde si kluci pletou standardy s náročností,“ řekla v narážce na to, že tento fakt v písni zazněl. „Ale ten verš byl opravdu nutný, protože se nestydím říct: Potřebuji od vás X, Y a Z, abyste mohli být se mnou,“ dodala. Text měl prý odpovídat charakteru písně.

Doporučeno
Polyamorní lidé nechtějí jen vášnivý sex. Mají alternativní pohled na svět, zajímají se o ekologii a hodně přemýšlejí (Rozhovor) Polyamorní lidé nechtějí jen vášnivý sex. Mají alternativní pohled na svět, zajímají se o ekologii a hodně přemýšlejí (Rozhovor) 28. listopadu 2021 14:30

A co tedy od svého partnera jednatřicetiletá zpěvačka potřebuje? „Musíš být cool. Ale ne cool v tom smyslu, v jakém si lidé myslí, že je být cool,“ argumentovala. „Musíš být milý, milovat, umět mě rozesmát a také vycházet s mou rodinou a lidmi kolem mě,“ dodala.

Selena je nezadaná

Kdyby se našli zájemci, kteří by chtěli Selenu Gomez oslovit k rande, mohou. Světová star je nezadaná. Prý si ale zatím užívá, že je sama. 

„Chci být šťastná taková, jaká jsem. Takže kdykoliv mi tato osoba vstoupí do života, můžu se jí taková nabídnout. Již nebudu tím nejistým člověkem, jakým jsem bývala,“ citoval The Independent další z rozhovorů pro SiriusXM, které zpěvačka natočila.

Domů
Sdílet
Diskuse