Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. září 2023 14:48
Čas čtení 0:36
Martin Adam Pavlík

Bývalá hvězda UFC si prý za 24 hodin na OnlyFans vydělala víc než za celou MMA kariéru

Bývalá hvězda UFC si prý za 24 hodin na OnlyFans vydělala víc než za celou MMA kariéru
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY MMA ONLYFANS UFC
Uložit Uložené

Bývalá hvězda UFC překvapila své fanoušky a fanynky.

Bývalá populární MMA zápasnice Paige VanZant v rozhovoru pro Barstool Sports' OnlyStans Show prozradila, že si vydělala za 24 hodin na platformě OnlyFans více peněz než za celou svoji kariéru v prestižní organizaci UFC.

Doporučeno
Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil 3. září 2023 9:42

„OnlyFans je určitě mým největším zdrojem příjmů,“ prozradila VanZant, přičemž dodala, že pokud by z platformy či celkově ze sociálních sítí odešla a věnovala se jen zápasení, byla by určitě ve ztrátě a nedokázala by se uživit.


Američanku v minulosti šikanovali i sexuálně obtěžovali. MMA kariéru odstartovala v roce 2012 a o dva roky později se dostala do nejprestižnější ligy smíšených bojových umění na světě UFC a sebevědomě vyhrála první tři zápasy.

Po čtyřech prohrách se rozhodla zkusit štěstí jinde. Přešla do Baru Knuckle Fighting Championship (BKFC), kde se boxuje bez rukavic. Bojovým sportům se věnuje i její manžel, MMA bojovník Austin Vanderford, který zápasí v americkém Bellatoru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant)

Domů
Sdílet
Diskuse