Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. září 2023 v 15:26
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Konec jedné lásky: Proč se Joe Jonas a Sophie Turner rozvádí a kdo dostane do péče dcery?

Konec jedné lásky: Proč se Joe Jonas a Sophie Turner rozvádí a kdo dostane do péče dcery?
Zdroj: Getty Images / Dimitrios Kambouris
OSOBNOSTI JONAS BROTHERS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na první pohled sice vypadali šťastní, ale jak se zdá, pravda byla někde jinde.

Joe Jonas a Sophie Turner se rozvádí. Tato zpráva se v posledních dnech začala šířit internetem jako lavina. A ačkoli jí někteří věřili, jiní doufali, že hollywoodská srdíčka tuto fámu brzy vyvrátí. Jak se ale zdá, tentokrát se nejedná o žádné spekulace. Podle webu TMZ se zpěvák Joe Jonas a herečka Sophie Turner opravdu rozvádí. Co má být důvodem jejich neshod?

Doporučeno
Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday Netflix má nečekaný seriálový hit. Láme rekordy ve sledovanosti, překonal Stranger Things i Wednesday 6. září 2023 v 12:11

Zpráva o tom, že se hollywoodský pár rozvádí, obletěla internet už v neděli ráno. „Joe svůj tým pověřil zkontaktováním nejméně dvou rozvodových právníků v Los Angeles. Je jen kousek od toho, aby podal rozvodové papíry a ukončil manželství se Sophií,“ popsal tehdy pro TMZ zdroj blízký zpěvákovi. 

Manželé prý v posledních šesti měsících řešili „vážné problémy“. „Ona ráda paří, on rád zůstává doma. Mají velmi odlišný životní styl,“ popsal zdroj. 

Joe a Sophie prý mají předmanželskou smlouvu a největší pře se pravděpodobně povedou o péči o jejich dvě dcery. O tu prý požádal Joe Jonas. 

Ještě v neděli večer byl přitom Jonas vyfotografován na koncertě Jonas Brothers, jak pyšně nosí snubní prsten, a fanoušci a fanynky se tak domnívali, že tím jen vyvrací fámy o rozvodu. Očividně se spletli. 

Domů
Sdílet
Diskuse