Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2023 14:40
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Jamie Foxx chce vysoudit 100 milionů dolarů od zákeřného zbohatlíka. Soudní drama Burial vzniklo podle skutečných událostí

Jamie Foxx chce vysoudit 100 milionů dolarů od zákeřného zbohatlíka. Soudní drama Burial vzniklo podle skutečných událostí
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 JAMIE FOXX NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Na Amazon Prime Video vyjde v říjnu velmi zajímavé drama o tom, jak chce malý právník vysoudit od velké firmy nekřesťanské peníze.

Jamie Foxx (Django Unchained) hraje ve snímku The Burial podle skutečných událostí odhodlaného, i když malého právníka Willieho. Willie má velké ambice a cit pro spravedlnost, který chce uplatnit ve velkém soudním procesu.

Najme si ho nešťastný starší muž Jeremiah (Tommy Lee Jones z Uprchlíka či Mužů v černém). Jeho rodinný podnik čelí velkým problémům, které způsobuje obrovská firma zneužívající systém. Jeremiah od ní chce vysoudit osm milionů dolarů, ale Willie na stůl položí žádost o 100 milionů.

Doporučeno
Hollywood v Česku: Hellboy fellil na Žižkově, Spiderman v Liberci. Točila se tu i Duna Hollywood v Česku: Hellboy fellil na Žižkově, Spiderman v Liberci. Točila se tu i Duna 10. září 2023 11:00

Obě strany se následně pouštějí do agresivního soudního líčení, které mimo jiné odhalí korupci v pohřebnictví či systematický rasismus, kterému Willie čelí pravidelně i v práci, přestože je vážený právník.

Snímek The Burial vyjde na streamingové službě Amazon Prime Video 13. října. Podle traileru vypadá velmi nadějně. Kromě dvou zmíněných herců se diváci mohou těšit také na Jurnee Smollett (Lovecraft Country) či Alana Rucka (Succession).

Domů
Sdílet
Diskuse