Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2023 17:05
Čas čtení 0:46
Kateřina Viková

Cardi B přiznala, že využívá pomoc při psaní textů. Říká, že v hudbě je to zcela běžné

Cardi B přiznala, že využívá pomoc při psaní textů. Říká, že v hudbě je to zcela běžné
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
HUDBA CARDI B HUDBA
Uložit Uložené

Cardi B se opřela do lidí, kteří ji kritizovali za to, že využívá pomoc při tvorbě své hudby a textů. Využívání různého druhu pomoci není v hudbě nic nevšedního, říká rapperka.

Rodačka z Bronxu reagovala na instagramový příspěvek, který sdílel bulvární účet The Neighborhood Talk, kde rapperka během MTV Video Music Awards (VMA) hovořila o svém rodném městě, které je kolébkou hip hopu. Nejeden fanoušek ji kritizoval za to, že má drzost mluvit o Bronxu a hip hopu jako o své kultuře, když používá hudební skladatele.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Neighborhood Talk (@theneighborhoodtalk)

„S hudbou jsem začala před LHH (Love and Hip Hop) a psala jsem o SVÝCH bojích a životě tanečnice,“ vysvětluje pod příspěvkem Cardi B. „Poslechněte si mé staré mixtapy, navíc jsem studovala hudební divadlo a technologii. To, že mi někdo pomůže s pasáží písně, nic neznamená. Podívejte se na všechny své oblíbené umělce, každý z nich využívá nějaký druh pomoci.“

Cardi také nedávno reagovala na kritiku, kterou obdržela od Joea Buddena za svou novou skladbu Bongos, kterou nahrála s Megan Thee Stallion. Budden během svého podcastu řekl, že nahrávka není hitem a má pocit, že dívky mohly odvést lepší práci.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

„Jen mám pocit, že se mnou má problém,“ řekla zpěvačka. „A to myslím i mimo kritiku Bongos... Je logické, že se začnete bránit a chcete to vyjasnit,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse