Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Gaudeamus Alkotour.
2. října 2023 15:30
Čas čtení 1:49

Studentská párty roku Gaudeamus Alkotour je zpět. Která pražská univerzita vypije nejvíce drinků?

Studentská párty roku Gaudeamus Alkotour je zpět. Která pražská univerzita vypije nejvíce drinků?
Zdroj: Gaudeamus Alkotour
KULTURA KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE
Uložit Uložené

Nenech svou školu ve štychu a zapoj se do boje.

Máš kolem sebe partu těch největších pařmenů? Tak teď máte jedinečnou šanci ukázat, co ve vás je. 24. října se od 20 hodin na výstavišti v Letňanech koná už třináctý ročník battlu pražských univerzit Gaudeamus Alkotour. Studenti se utkají o titul, který obdrží škola s největším počtem vypitých drinků. Chceš vidět, jak ta tvoje vítězí? Tak vezmi kámoše a vyrazte za ni bojovat. Nebo si prostě jen zajdi na pořádnou párty, o kterou se za pultem postarají Smack, Manene a další.

Která škola paří nejvíc?

Série studentských akcí se koná od roku 2010 v Praze, v roce 2017 se přidaly také univerzity v Brně a Olomouci. V každém z těchto měst se utkají jednotlivé školy o to, která bude mít během večera na kontě více vypitých drinků. Hlasování probíhá tak, že za každý zakoupený drink obdržíš žetonek, který vhodíš do boxu vybrané univerzity. Výsledky se průběžně promítají na LED obrazovce, takže budeš vědět, kdy je potřeba zabrat. Následně se skóre univerzit sečte a porovná s dalšími městy. Za dosavadní ročníky se dohromady vypilo více než 230 tisíc drinků.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gaudeamus alkotour (@gaudeamusalkotour)

Velká stage a top DJs

Večer však není jen o soutěži, ale také o tom dobře se pobavit a zatancovat si. Prostoru bude dominovat velká festivalová stage, kde si za DJský pult stoupnou Smack One, Dorian, Manene, Roxtar, Stayer a Waltry. O to, abys dobře viděl*a nejen na DJs, ale také na výsledky, se postarají celkem 3 LED obrazovky. Můžeš se těšit na hromadu efektů včetně konfet, ohně nebo CO2. Na místě budou také tanečnice a hostesky z Hot Peppers, Hot Peppers zóna, elfbary, CBD, beerpong a spousta dalších atrakcí. Pitný režim obstarají barmani u sedmi velkých barů. K dispozici budou také stánky s jídlem a sezení. 

Pokud si chceš akci užít ve velkém stylu, můžeš si koupit lístky do VIP zóny za 590 Kč. Klasické vstupenky mají studenti za 290 Kč a ostatní za 390 Kč.

nakupuj vstupenky
Gaudeamus AlkotourGaudeamus AlkotourGaudeamus AlkotourPraha Alkotour
Zobrazit galerii
(8)

Pomoz své škole získat titul

Souboje se zúčastní šest pražských univerzit: ČZU, VŠE, UK, ČVUT, VŠCHT a POLAC. Přijít ale můžeš, i pokud studuješ jinou školu a klidně i jestli už máš po škole.

Během 13 let už battle získal své favority, ke kterým patří hlavně ČZU, jež si drží největší počet vítězství, a ČVUT, která jí sem tam šlape na paty. Zabrat umí i Univerzita Karlova, ale zatím to nestačilo na to, aby se přiblížila k vítězství. V meziměstském souboji pravidelně vítězila Praha, ale jen do minulého roku, kdy ji celkem překvapivě předběhla Olomouc.

Jak to bude letos, je zatím ve hvězdách. Získá po loňském triumfu ČVUT zpět svůj titul ČZU, nebo zaberou studenti odjinud? A vrátí se titul zpět do Prahy? To můžeš pomoci rozhodnout i ty. Tak nezapomeň, 24. října v PVA Letňany od 20 hodin.

Gaudeamus Alkotour
Zdroj: Gaudeamus Alkotour
Domů
Sdílet
Diskuse