Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2023 10:42
Čas čtení 0:41
Karolína Fejtová

Bruce Willis přichází o schopnost mluvit. Hercův přítel popsal jeho aktuální stav

Bruce Willis přichází o schopnost mluvit. Hercův přítel popsal jeho aktuální stav
Zdroj: Getty Images: Jim Spellman/WireImage
OSOBNOSTI BRUCE WILLIS FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Bruce Willis se proslavil mimo jiné hlavní rolí v seriálu Moonlight. Jeho tvůrce a dobrý přítel Bruce Glenn Gordon Caron v souvislosti s uvedením seriálu na streamovací platformu Hulu promluvil o hercově momentálním stavu.

„Vím, že je Bruce opravdu šťastný, že ten seriál bude dostupný lidem, i když mi to nemůže říct,“ poznamenal 69letý Caron deníku New York Post. Příběh Maddie, kterou ztvárňuje Cybill Shepherd, a Davida Addisona, jehož hraje Bruce Willis, mohou diváci zhlédnout na Hulu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Bruce Willis má frontotemporální demenci, která způsobuje problémy ve vyjadřování a změny v chování. „Není úplně verbální. Býval náruživým čtenářem – nechtěl, aby to někdo věděl – a teď už nečte. Všechny ty jazykové dovednosti už nemá k dispozici, a přesto je to pořád Bruce. Když jste s ním, víte, že je to Bruce, a jste vděční, že je tu, ale radost ze života je pryč,“ dodal přítel Bruce.

O bývalého herce se v současné době stará jeho manželka Emma Heming. Ta letos v březnu poděkovala veřejnosti za podporu, kterou Bruceovi v souvislosti s jeho nemocí dává. Bruce se loni stáhl ze showbyznysu kvůli svému boji s mozkovou afázií, letos jeho nemoc pokročila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Domů
Sdílet
Diskuse