Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2023 11:51
Čas čtení 0:11
Karolína Fejtová

GALERIE: Připomeň si 10 nejlepších rolí Matthewa Perryho

GALERIE: Připomeň si 10 nejlepších rolí Matthewa Perryho
Zdroj: Getty Images/Frederick M. Brown
FILMY A SERIÁLY MATTHEW PERRY
Uložit Uložené

Matthew Perry si srdce diváků získal především rolí Chandlera v americkém sitkomu Přátelé. Zesnulý herec a autor knihy Friends, Lovers and the Big Terrible Thing měl za sebou však bohatou hereckou kariéru. Podívej se na deset jeho rolí ve fotkách.

Matthew Perry zemřel v 54 letech. Podle TMZ byl v sobotu nalezen ve vířivce svého domu v Los Angeles. Podle prvních informací se měl utopit, hovoří se o srdeční příhodě. Tísňovou linku vytočila jeho asistentka, kterou pár hodin předtím poslal na pochůzku. Více informujeme v článku zde.

Doporučeno
KVÍZ: Připomeň si Chandlera Binga z Přátel, nejslavnější roli Matthewa Perryho KVÍZ: Připomeň si Chandlera Binga z Přátel, nejslavnější roli Matthewa Perryho 29. října 2023 8:30
Matthew Perry jako Nicholas Oseransky přezdívaný Oz v komediálním filmu Můj soused zabiják (The Whole Nine Yards) z roku 2000.V roce 2006 si Matthew Perry zahrál Rona Clarka v životopisném dramatu Triumf: Příběh Rona Clarka (The Ron Clark Story). Za výkon získal nominaci na Emmy.Matthew Perry zazářil i v sitkomu Mr. Sunshine z roku 2011, kde si zahrál manažera Bena Donovana. Perry byl zároveň jedním z tvůrců této show.Dalším známým seriálem, kde si Matthew Perry zahrál, je Správná dvojka (The Odd Couple). Zahrál si zde postavu jménem Oscar Madison. Perry byl jedním z tvůrců tohoto seriálu. Stanice CBS jej vysílala v letech 2015 až 2017.
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse