Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. listopadu 2023 18:05
Čas čtení 0:26
Anna Koucká

ANKETA: „Práce mě ničila.“ Ptali jsme se lidí v Praze, jaký je pro ně vysněný plat a čím se živí

REFRESHER PENÍZE, NEBO ŽIVOT! #WORK-LIFE BALANCE
Uložit Uložené

Říká se, že práce šlechtí a nejsou bez ní koláče. Někdy nám ale může přerůst přes hlavu a zapomínáme pak na osobní život, koníčky anebo propadneme workoholismu a riskujeme následný syndrom vyhoření. Zeptali jsme se v Praze, jaký postoj mají lidé k práci.

„Práce mě musí hlavně bavit,“ říká jedna z respondentek a dodává, že jí na vlastním štěstí záleží více než na vydělaných penězích. 

Ne každý to tak ale má. Zatímco někteří dotazovaní pracují běžně i 12 hodin denně, jiní už za sebou mají i v mladém věku syndrom vyhoření. 

V ulicích Prahy jsme se ptali nejen na to, jaké zaměstnání lidé mají a kolik času mu věnují, ale i zda mají sklony k workoholismu či zda už se setkali se syndromem vyhoření.

Anketa je součástí speciálu Peníze, nebo život! #work-life balance webu Refresher o generaci Z a jejímu přístupu k zaměstnání a volnému času.

Celé video najdeš i na našem YouTube kanále
Domů
Sdílet
Diskuse