Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. listopadu 2023 v 9:53
Čas čtení 0:41
Radim Šlechta

Na Google mapách straší tahle děsivá kreatura. Pravda tě nepotěší

Na Google mapách straší tahle děsivá kreatura. Pravda tě nepotěší
Zdroj: Google Maps/Refresher
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Tahle děsivá kreatura se skrývá v Utahu ve Spojených státech amerických.

Na službě Google Street View, která umožňuje uživatelům a uživatelkám prohlédnout si konkrétní místo a jeho okolí na skutečných fotkách, se objevila znepokojivá kreatura. Zvláštní nahá postava s nezvykle dlouhýma rukama a nohama vyděsila některé lidi na sociálních sítích. Než ovšem zjistili, odkud vítr fouká.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Vybrali jsme ty nejděsivější horory, které tě totálně rozeberou Co si pustit o víkendu: Vybrali jsme ty nejděsivější horory, které tě totálně rozeberou 27. října 2023 v 14:05

Pokud si do Google Maps zadáš Bears Ears Visitor Center ve městě Buff ve státě Utah a vydáš se jenom pár metru doleva, po levé ruce se můžeš na tuhle divnou věc podívat na vlastní oči. Pokud na ni narazíš náhodou, asi by ti naskočila husí kůže. Bát se ale nemusíš. Ve skutečnosti jde o neživého strašáka, který má odhánět škodná zvířata. Podobných má být ve městě ještě několik.

strašák
Zdroj: Google Maps/Refresher

Trend hledání zvláštních stvoření na mapách je již delší dobu na sociálních sítích populární. Uživatelé a uživatelky TikToku brouzdají po místech, kde došlo k jaderným katastrofám nebo testování zbraní, a snaží se zde najít nové formy života. Přestože se to občas podaří, většinou se nakonec stejně ukáže, že jde například právě o strašáka do zelí nebo zvláštně tvarované stromy.

Domů
Sdílet
Diskuse