Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. listopadu 2023 17:33
Čas čtení 0:51
Anna Vondráková

Brutální dieta hvězdy z marvelovek. „Za odměnu jsem si dával perlivou vodu,“ říká slavný herec

FILMY A SERIÁLY FILM MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Během přípravy na film Ant-Man musel herec Paul Rudd podstoupit přísnou dietu, aby se dostal do kondice.

Paul Rudd promluvil o dietě v nejnovější epizodě podcastu Off Menu, který moderují Ed Gamble a James Acaster. Odměnou mu prý byla i perlivá voda. „Tak hrozná ta dieta byla,“ prozradil. „Dobře, teď si dám trochu perlivé vody, zasloužil jsem si to,“ popisuje. Dokonce dodal, že jeho oblíbenou se stala voda Pellegrino, protože tato italská minerální voda má „jemnější sycení“ než jiné značky bublinkové vody.

Doporučeno
KVÍZ: Vyznáš se ve fantasy filmech? Tyhle otázky ověří, jestli tenhle žánr opravdu miluješ KVÍZ: Vyznáš se ve fantasy filmech? Tyhle otázky ověří, jestli tenhle žánr opravdu miluješ 25. listopadu 2023 8:00

Dodržování striktního režimu ale nepopisuje jen negativně. „Když už jste v tom, není to vlastně tak těžké. Nevadí mi jíst to stejné nudné jídlo pořád dokola, dá se na to zvyknout... A pak se do toho pustíte, cítíte se dobře a probouzíte se s tunou energie, to je ten nejpodivnější pocit. To bylo pro mě nové,“ popisuje, že mu lehčí jídla nakonec vyhovovala.

Ant-Man 3
Zdroj: Marvel Studios

Promluvil také o natáčení filmu Avengers: Endgame. Popisuje, že se často srovnával s kolegy. Zmiňuje například, jak demotivující pro něj bylo pracovat vedle Chrise Hemswortha. „Myslím si, že jsem cvičil tvrději než kdokoli jiný, jedl jsem lépe než kdokoli jiný a vypadal jsem hůř než všichni ostatní. Dodržoval jsem přísný režim, ale pořád jsem vypadal tak nějak špatně,“ dodává.

Navzdory svým pochybnostem se Paul Rudd stal nejvíce sexy mužem roku 2021 dle magazínu People a uvidíme ho například příští rok ve filmu Krotitelé duchů: Říše ledu.

Domů
Sdílet
Diskuse