Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. prosince 2023 12:46
Čas čtení 0:28
refresher team

Zpěvák Bohuš Matuš do toho zase šlápnul. Partnerku nazval dítětem

Zpěvák Bohuš Matuš do toho zase šlápnul. Partnerku nazval dítětem
Zdroj: Promo foto Bohuš Matuš
OSOBNOSTI BOHUŠ MATUŠ
Uložit Uložené

Český zpěvák v pořadu Inkognito označil svou ženu za dítě. Následně se opravil.

„Jsem usazenej, skvělej táta. (...) Snažím se, aby obě děti, teda obě děti – manželka a dcera –, byly šťastné,“ zaznělo ve čtvrtek 7. prosince z úst českého zpěváka Bohuše Matuše (49) v pořadu Inkognito na Primě.

Bohuš Matuš je přes dva roky ženatý s dvacetiletou Lucií, společně mají dvouletou dceru Natálii. 

Doporučeno
Turné Robbieho Williamse nezačalo dobře. Po nehodě na jeho koncertě zemřela žena Turné Robbieho Williamse nezačalo dobře. Po nehodě na jeho koncertě zemřela žena 21. listopadu 2023 13:41

Infantilizující vtip či přeřeknutí si následně vysloužily smích jak ze strany hostů a hostky – Jakuba Prachaře, Ondřeje Gregora Brzobohatého, Richarda Genzera a Adély Gondíkové –, tak ze strany moderátora Libora Boučka.

Za nás ovšem taková rétorika – ať už se jednalo o přeřeknutí, nebo úmyslný vtip – do kultivovaného prostoru nepatří. Zvlášť když se s Lucií seznámil v době, kdy jí bylo sotva 15 let, a všichni mu to od té doby tak nějak tolerují.

Domů
Sdílet
Diskuse