Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. prosince 2023 17:09
Čas čtení 0:47
Anna Vondráková

Slavná americká herečka prozradila, jakou nejtvrdší drogu vyzkoušela. „Bylo to hezké,“ řekla

Slavná americká herečka prozradila, jakou nejtvrdší drogu vyzkoušela. „Bylo to hezké,“ řekla
Zdroj: Touchstone Pictures
ZAHRANIČÍ CELEBRITY DROGY
Uložit Uložené

Herečka Julia Roberts nedávno přiznala, jaké tvrdé drogy v minulosti vyzkoušela.

Roberts o užívání drog mluvila během pořadu Watch What Happens Live. Odpovídala přitom na otázku amerického moderátora Andyho Cohena, který se jí zeptal, jakou nejtvrdší drogu za život vyzkoušela. „Houbičky,“ odpověděla Roberts a potvrdila, že šlo o pozitivní zkušenost. „Bylo to hezké, nebudu lhát. Děti, nezkoušejte to doma,“ cituje herečku server Complex.

Doporučeno
Šamani na Haiti prý měli tajemný prášek, který dokázal změnit člověka na zombie. Pomocí voodoo dělali z lidí své otroky Šamani na Haiti prý měli tajemný prášek, který dokázal změnit člověka na zombie. Pomocí voodoo dělali z lidí své otroky 9. prosince 2023 15:05

Během své kariéry se hvězda musela opakovaně potýkat se spekulacemi ohledně užívání drog. Obvinění již několikrát odmítla. V rozhovoru pro Entertainment Weekly v roce 1991 uvedla, proč si lidé myslí, že má problém se zneužíváním návykových látek. „Můžu se jen domnívat, že to začalo, protože jsem byla tak hubená. A je to absurdní. Neberu – ani jsem nikdy nebrala – drogy. Myslím, že je nudné být mladým hercem v Hollywoodu a nemít problém s drogami. No, tak jsem nudná,“ cituje herečku server Independent.

Vystoupení v talk show bylo spjato s jejím nejnovějším filmem Nech svět světem, ve kterém herečku doplní hvězdy jako Ethan Hawke a Mahershala Ali. Apokalyptický thriller, který má dnes premiéru na Netflixu, vypráví příběh dvou rodin, které bojují o přežití uprostřed nevysvětlitelného výpadku proudu.

Julia Roberts má za sebou bohatou filmovou kariéru. V minulosti zazářila ve filmech jako Pretty Woman, Notting Hill nebo Jíst, meditovat, milovat.

Domů
Sdílet
Diskuse