Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2023 14:48
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

Nová svatba legendárního Jiřího Káry je již dostupná. Zde si ji můžeš pustit

Nová svatba legendárního Jiřího Káry je již dostupná. Zde si ji můžeš pustit
Zdroj: Alex Skribuckij
ČESKO ČESKO FILM MEMES
Uložit Uložené

Třicetiminutový záznam ze svatby dvou alkoholiků se stal jedním z králů českého internetového bizáru. Nyní si jej můžeme vychutnat v remasterované podobě.

Za tímto nápadem stojí satirický web Paralelní listy. O projektu nejprve informoval na sociálních sítích, po vlně ohlasu se rozhodl jít do zdánlivě nemožného úkolu. A film uvedl se vším všudy. Premiéra nové verze proběhla na konci září v prostorách kina Kavalírka a sklidila obrovský úspěch, utržené peníze navíc přispěly na dobrou věc. Kryštof „Hrounex“ Hrouda v rozhovoru pro Refresher na premiéře prozradil, že vyčištění původní verze trvalo až stovky hodin.

Doporučeno
Hledali jsme Stránskýho na premiéře remasteru Svatby Jiřího Káry. Kavalírka se proměnila na Letnou z devadesátek Hledali jsme Stránskýho na premiéře remasteru Svatby Jiřího Káry. Kavalírka se proměnila na Letnou z devadesátek 30. září 2023 20:45

„Děléj, už jste tady měli bejt čtyry minuty, ty magore.“ Jen málokdo tuto větu nikdy v životě neslyšel. A jedná se právě o jednu z hlášek ženicha. Tento „dokument“ měl na internetu premiéru již v roce 2000 a stal se naprostou senzací. Svatba Jiřího Káry s Blankou Divišovou na pražské Letné spolu s jejich kamarády a značnou dávkou alkoholu tě zaručeně dostane.

Vyčištěný záznam je od včerejška dostupný na YouTube. Za 21 hodin nasbíral již přes dva a půl tisíce zhlédnutí. „Vy jste udělali pro naši kulturu mnohem víc než všichni zbylí youtubeři dohromady. Veliké díky,“ píše jeden z uživatelů v komentářové sekci.

Domů
Sdílet
Diskuse