Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. prosince 2023 11:18
Čas čtení 0:29
Ondřej Mrázek

Vítězný pár z Love Islandu si nadělil ten nejhezčí dárek. Laura je těhotná

Vítězný pár z Love Islandu si nadělil ten nejhezčí dárek. Laura je těhotná
Zdroj: TV Markíza
OSOBNOSTI LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Vítězové první řady reality show Love Island Laura Chrebetová a Martin Kulhánek budou rodiči. Oznámili to přímo na Štědrý den, který strávili u moře.

Oblíbenému páru vítězů Love Islandu Lauře a Martinovi se již brzy rozroste rodinka. Sympatická blondýnka je totiž těhotná. Po letní svatbě tak mediální páreček čeká nová životní etapa, na kterou se podle všeho nemůže dočkat.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LAURA KULHÁNEK CHREBETOVÁ (@chrebetova)

„Budoucí Vánoce už budou mít úplně jiné grády, budeme mít totiž malého parťáka,“ prozradila Laura fotkou z dovolené a snímkem z ultrazvuku. Pod stromeček si tak nadělili jeden z nejhezčích dárků.

Doporučeno
Nová svatba legendárního Jiřího Káry je již dostupná. Zde si ji můžeš pustit Nová svatba legendárního Jiřího Káry je již dostupná. Zde si ji můžeš pustit 25. prosince 2023 14:48

Gratulace na sebe pochopitelně nenechaly dlouho čekat. Poblahopřál dokonce i oficiální účet reality show Love Island, který příspěvek následně přesdílel. Zatímco někde láska ze soutěže očividně kvete, jinde tomu tak bohužel není. Minulý týden se fanoušci dozvěděli, že Diana a Majlo už netvoří pár.

Domů
Sdílet
Diskuse