Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. prosince 2023 16:51
Čas čtení 0:54
Ondřej Jarůšek

Kontroverzního streamera okradla v živém vysílání prostitutka. Nabízel jí dárkové poukazy

Kontroverzního streamera okradla v živém vysílání prostitutka. Nabízel jí dárkové poukazy
Zdroj: Unsplash/Cedric Letsch
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Streamer, který si říká SweaterGxd, se během vysílání na platformě Kick stal obětí loupeže. Na ulici jej okradla sexuální pracovnice.

SweaterGxd se projížděl po Los Angeles a jeho cílem bylo oslovovat sexuální pracovnice, kterým měl nabízet dárkové poukazy výměnou za sex, informuje server Dexerto. Během toho jej sledovalo více než čtyři tisíce lidí. Když se však jedna žena naklonila do auta, aby si poukazy prohlédla, vytrhla je streamerovi z rukou a začala s nimi odcházet.

Doporučeno
Bizarní Vánoce Shopaholicadel skončily rozchodem. Hrozil příjezd policie Bizarní Vánoce Shopaholicadel skončily rozchodem. Hrozil příjezd policie 27. prosince 2023 12:33

Streamer byl chvíli otřesen, vzápětí si však sundal bezpečnostní pás a chtěl z auta vystoupit. V tu chvíli ale zjistil, že žena je ozbrojená. „Počkat, ona má zbraň,“ řekl, rychle šlápl na plyn a začal ujíždět pryč. Záběry z kontroverzního streamu se rozšířily na sociálních sítích.

Poté, co jej dotyčná okradla, se SweaterGxd rozhodl ve svém snažení pokračovat a oslovoval na ulici další ženy. Podle svých slov dárkové poukazy dostal k Vánocům, oslovené ženy však chtěly ověřit, že mají skutečně nějakou hodnotu. To však streamer nedokázal nijak prokázat, a tak nakonec odjel.

Není to pak poprvé, co SweaterGxd vyvolal kontroverzi. Během jednoho z dřívějších streamů jej dokonce zatkla policie. Stalo se tak poté, co jej v Miami odmítli vpustit do nočního klubu, on však i přesto odmítl z místa odejít. Následně se opřel o policejní vůz a navzdory několika upozorněním se nechtěl hnout. Skončil proto v poutech.

Domů
Sdílet
Diskuse