Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2024 8:39
Čas čtení 0:41
Ilona Hobzová

Tenistka Petra Kvitová se pochlubila radostnou zprávou, čeká miminko

Tenistka Petra Kvitová se pochlubila radostnou zprávou, čeká miminko
Zdroj: TASR/AP
SPORT PETRA KVITOVÁ
Uložit Uložené

Těhotenství tenistka oznámila přesně o půlnoci.

Sportovní média nějakou dobu spekulovala o tom, jak to vypadá s kariérou dvojnásobné wimbledonské šampionky Petry Kvitové a kdy se objeví na kurtech. A tenistka jim dala odpověď přesně o půlnoci z neděle na pondělí. 

„Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s Vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala Kvitová k fotkám, na kterých s manželem Jiřím Vaňkem drží dětské oblečení a také snímek z ultrazvuku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Pod příspěvkem už páru gratulovaly třeba bývalé hráčky Lucie Šafářová a Barbora Strýcová i tenisové hvězdy ze zahraničí – Angelique Kerber či Ash Barty.

Kvitová odehrála poslední utkání na začátku října v Pekingu. V loňském roce také rozšířila svou sbírku turnajových titulů o další dva na celkových 31. Na grandslamech nejdál došla do osmifinále na Wimbledonu. O konci kariéry se ale zatím nezmínila. Po narození dítěte se k tenisu v loňské sezoně vrátila už zmíněná Strýcová. Letos na kurtech můžeme po mateřské pauze vidět také zmíněnou Kerber nebo Japonku Naomi Ósaka.

Domů
Sdílet
Diskuse