Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. ledna 2024 14:06
Čas čtení 0:36
refresher team

Rapper Sergei Barracuda údajně stáhl žalobu na Kuběnku. „Ví, že by prohrál,“ baví se influencer

Rapper Sergei Barracuda údajně stáhl žalobu na Kuběnku. „Ví, že by prohrál,“ baví se influencer
Zdroj: se svolením Sergeie Barracudy
ZAJÍMAVOSTI SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka loni prohlásil, že mezi ním a známým rapperem došlo k intimnímu poměru. Barracuda jej za to záhy zažaloval.

Ačkoliv byl údajný románek mezi Kuběnkou a Barracudou většině lidí okamžitě k smíchu a nikdo mu nevěřil, slavný rapper se přece jen rozhodl, že na svém jménu nenechá cizí lidi jen tak parazitovat. Dokonce to řešil i na svém instagramu.

Záležitost chtěl původně řešit soudně, jak ale nyní tvrdí nechvalně známý provokatér a účastník Clash of the Stars Kuběnka, Barracuda svoji žalobu prý stáhl, a žádný soud se tedy konat nebude.

Doporučeno
Sergei Barracuda nemohl ke kauze Kuběnka říct nic jiného. Rapové prostředí by mu to nedovolilo Sergei Barracuda nemohl ke kauze Kuběnka říct nic jiného. Rapové prostředí by mu to nedovolilo 15. srpna 2023 16:30

„Tak Sergei B. stáhl žalobu, protože po mém vyjádření k jeho žalobě zjistil, že by to prohrál. Mám neskutečně moc důkazů,“ uvedl Kuběnka pro server eXtra.cz. „Jeho žaloba je takzvaně bizarní a nedává vůbec smysl. Soud se mu reálně vysmál, protože tam jsou i hrubky a je to úplná katastrofa,“ dodává influencer, jenž se celou situací zjevně dost baví. A to ještě dodává, že si rozmyslí, jestli náhodou rappera nezažaluje pro změnu on.

Domů
Sdílet
Diskuse